Duurzaamheid bij C&S Interieurs

Dit is duurzaamheid voor ons!

Voor Dave is duurzaamheid een belangrijke factor in het ondernemen. Onze kinderen een toekomst kunnen geven door anders om te gaan met materialen en hoe we leven. Dit is wat wij kunnen doen met C&S Interieurs, omdat we er zelf invloed op hebben. Duurzaamheid komt in het gehele bedrijf terug. Benieuwd wat wij doen om duurzamer te werken?

Voor jou verandert er niets in de kwaliteit die je van ons gewend bent. Alleen dat je bewust kunt kiezen voor een interieur wat duurzaam wordt gemaakt. Het is belangrijk om in de huidige tijd een goede keuze te maken waar je producten en materialen koopt.

De duurzaamheid van C&S Interieurs:
We nemen je mee in wat duurzaamheid voor ons is, het is natuurlijk een breed begrip. Dit is hoe duurzaamheid er bij ons uitziet!

  • We gooien restafval niet zomaar weg, we werken namelijk samen met Woodloop. Al het afval van hout en plaatmateriaal wordt opgehaald door Woodloop. Dit gaat rechtstreeks terug naar de platenfrabriek, en zij recyclen het weer tot nieuw plaatmateriaal;

  • Na de heftige brand waardoor ons vorige pand helemaal is afgebrand hebben we een nieuw pand laten bouwen. Tijdens de bouw van het nieuwe pand hebben we meteen gekozen voor een energiezuinige locatie. We werken met warmtepompen en 324 zonnepanelen! In ons pand vind je geen gas aansluiting of andere verbranding. Al onze machines draaien op de elektriciteit die we opwekken met de zonnepanelen.

  • Ook werken we met natuurlijke houtproducten voor een langere levensduur door de goede kwaliteit. Deze levensduur is 30 á 35 jaar!

  • Doordat we alles in eigen beheer hebben in onze werkwijze. Dat is van de showroom, ontwerp, alles maken in onze werkplaats en spuitwerk is er geen onnodig transport nodig. Hierdoor kunnen we veel sneller werken en besparen we veel op het milieu door het niet te hoeven verplaatsen naar een andere locatie.

Ook een milieubewuste keuken die helemaal aansluit bij jouw interieur en wensen? Kies voor een keuken bij C&S Interieurs.

Afspraak maken voor de showroom

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then